Let the sunshine in


Jag och brorsan på stranden igår

Idag har jag hållt mig undan från solen och hettan.
Inte frivilligt kanske, men det blev tre besök hos husläkaren och ett besök i Haninge Centrum.

Orndade läkarintyg för förra veckan, då jag skulle haft semester, men i och med pappas bortgång blev det ju inte så mycket av semester att tala om... Tjatade även till mig recept till kortisonspruta för min allergi. De piller, ögondroppar och nässpray jag fick utskrivet har inte hjälpt och jag ser ut som en kvinnlig Quasimodo så fort jag går utanför dörren. Kortisonsprutan brukade jag få förr och det var kanon när det var höga halter, tyvärr är dem väldigt restriktiva med det nu.

I Haninge Centrum tog jag en drop-in tid och klippte mig, var ett tag sen sist så det var välbehövligt. Köpte även en enkel orange klänning från H&M att ha till vardags.


Egentligen har jag semester även den här veckan, men då jag känner att jag skulle behöva koppla bort mina tankar lite ska jag avbryta den och gå tillbaka till jobbet redan imorgon. Har planerat att jobba tre dagar och sedan ta ledigt på fredag, så får jag en långhelg innan jag börjar jobba som vanligt igen. Semestern jag skulle ha haft nu får jag ta ut senare...

Meeen... nu är det nog dags för mig att sova. Ska upp klockan 05.00 och vill inte gärna missa tåget imorgon!

 
Strandbilder från i lördags

Kommentera här: